Appeltern O 419
Appeltern O 420
De Tuut 2, 6629 AA te Appeltern
De Tuut 3, 6629 AA te Appeltern

Omschrijving

Twee deels in schoon metselwerk opgetrokken, deels gepleisterde, tegen de dijk aangebouwde MACHINISTENWONINGEN zonder verdieping aan de voorzijde en met verdieping aan de achterzijde; aan de voorzijde twee deuren met bovenlicht, vier T-vensters met onderluiken en een gemetselde dakkapel onder zadeldak in het midden met aan weerszijden twee lage dakkapellen; in de overige gevels deels oorspronkelijke, deels secundaire vensters van verschillende grootte; tegen het midden van de achtergevel twee aaneengebouwde gepleisterde schuurtjes onder met pannen gedekt lessenaardak.

Ja Woningen en woningbouwcomplexen Woonhuis(K)